Cartofi Noi Prăjiți Balsamic

Cartofi Noi Prăjiți Balsamic
Balsamic-cartofi noi prăjiți este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 137 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, sare kosher, cartofi noi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi Roșii Prăjiți Balsamici, Cartofi Roșii Balsamici Prăjiți, și Ceapă prăjită balsamică și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 5 ingrediente într-un castron mare sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu 2 lingurițe. oțet balsamic și amestecați sau agitați bine pentru a acoperi. Aranjați cartofii într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 45 de minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Stropiți cu restul de 1 lingură. oțet și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Serviți imediat.
6
*1/4 linguriță. cimbrul uscat poate fi înlocuit cu cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista