Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, ceapă eșalotă și brânză de capră

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șobolani și brânză de capră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 40 de porții cu 345 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de friptură de vită rămasă cu ciuperci Shiitake și brânză moale de capră, Piure de iaurt cu ardei Chipotle, brânză de capră și ceapă eșalotă caramelizate, și Cina în seara asta: friptură cu ochi de coaste, ceapă Sotată și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cartofiiîntr-o oală mare, acoperiți cu 2inches cu apă, sezon cu sare și se aduce la fierbere. Se fierbe până când cartofii sunt doar furci fragede, dar ferme, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, înveliți o tigaie mare cu ulei de canola și puneți la foc mediu-mare.
Adăugați shiitakes, pastă de usturoi și șobolani. Se condimentează cu sare și piper și se sotează până cândciupercile sunt aurii și fragede, între 7 și 10 minute. Chiar înainte ca ciupercile să fie gata, aruncați cimbru și pătrunjel.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați să se răcească.
Acum, feliați cartofii răciți în runde de 1/2 inci.
Stropiți-le cu un pic de ulei de canola și stropițicu sare și piper. Grătați cartofii până când sunt marcați și fierți, 2to3 minute pe fiecare parte.
Aruncați amestecul de ciuperci răcit cu brânza de capră.
Adăugați oțet de vin roșu, ulei de măsline extravirgin și sare și piper. Topiți fiecare bucată defelii de cartofi prăjiți cu o lingură de amestec de ciuperci.