Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, ceapă eșalotă și brânză de capră

Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, ceapă eșalotă și brânză de capră
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șobolani și brânză de capră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 40 de porții cu 345 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de friptură de vită rămasă cu ciuperci Shiitake și brânză moale de capră, Piure de iaurt cu ardei Chipotle, brânză de capră și ceapă eșalotă caramelizate, și Cina în seara asta: friptură cu ochi de coaste, ceapă Sotată și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați cartofiiîntr-o oală mare, acoperiți cu 2inches cu apă, sezon cu sare și se aduce la fierbere. Se fierbe până când cartofii sunt doar furci fragede, dar ferme, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
3
Între timp, înveliți o tigaie mare cu ulei de canola și puneți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați shiitakes, pastă de usturoi și șobolani. Se condimentează cu sare și piper și se sotează până cândciupercile sunt aurii și fragede, între 7 și 10 minute. Chiar înainte ca ciupercile să fie gata, aruncați cimbru și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați să se răcească.
6
Căldură agrill la mare.
7
Acum, feliați cartofii răciți în runde de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Stropiți-le cu un pic de ulei de canola și stropițicu sare și piper. Grătați cartofii până când sunt marcați și fierți, 2to3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Aruncați amestecul de ciuperci răcit cu brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Adăugați oțet de vin roșu, ulei de măsline extravirgin și sare și piper. Topiți fiecare bucată defelii de cartofi prăjiți cu o lingură de amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
11
Garnisiți cu chervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții40
Scor De Sănătate20
Revista