Cartofi Noi De Două Ori Coapte
Cartofii noi coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 205 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi; frecați pielea cu ulei.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 50 de minute sau până se înmoaie. Mișto.
Într-un castron mare, combinați brânza Monterey Jack, smântână, cremă de brânză, ceapă, busuioc, usturoi, sare și piper.
Tăiați cartofii în jumătate; scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji subțiri.
Adăugați pulpă în amestecul de brânză și piure; se amestecă slănina. Lingură sau țeavă în coji de cartofi.
Așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 7-8 minute sau până la încălzire.