Cartofi Noi Cu Ketchup Chipotle
Cartofii noi cu Ketchup Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 237 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, căței de usturoi, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Ingredientul Secret (Chipotle): Ketchup Chipotle, Chipotle Ketchup, și Chipotle Ketchup pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste roșiile uscate la soare și se scufundă până se înmoaie (aproximativ 20 de minute); scurgeți și clătiți. Puneți cartofi noi într-o oală mare și adâncă; acoperiți cu apă rece.
Se adaugă sare; se aduce la fierbere. Continuați să fierbeți până când cartofii sunt gata (aproximativ 20 de minute). Puneți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul; gatiti pana se inmoaie (aproximativ 5 minute).
Lăsați să se răcească ușor, apoi puneți într-un robot de bucătărie cu roșiile scurse, oțetul balsamic și chipotle chile cu adobo. Pur până se omogenizează, adăugând apă puțin câte puțin pentru a ajunge la consistența ketchup-ului.
Scurgeți bine cartofii; când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați-i în jumătate.
Serviți cartofii cu ketchup și cuptor cu crustă Panko-pește"prăjit".