Cartofi noi cu cornichoni și smântână
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii noi cu cornichons și smântână ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 210 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, ciorbă de pui, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Cu Cartofi Zdrobiți Și Cornichoni, Salată De Vită Cu Cartofi Și Cornichoni, și Salată De Cartofi Cu Cornichoni Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare pana se inmoaie.
Se scurge și se lasă să se răcească pe o tavă (nu sub apă curentă.) Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați în jumătate sau sferturi, în funcție de dimensiune.
Într-o cratiță, reduceți stocul de pui cu două treimi.
Se toarnă crema dublă și se reduce la jumătate.
Adăugați cornichonii, pătrunjelul și puțină sare dacă este necesar, apoi adăugați cartofii. Înveliți cartofii în sos și serviți într-un castron.