Cartofi noi crocanți de două ori fierți cu usturoi Aioli

Cartofi noi crocanți de două ori fierți cu usturoi Aioli
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofi noi crocanți de două ori fierți cu usturoi Aioli ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 961 calorii, 10g de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Încercați Cartofi noi crocanți de două ori fierți cu usturoi Aioli, Cartofi zdrobiți crocanți cu usturoi de Avocado Aioli, și Cartofi crocanți cu Aioli picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cartofii într-un singur strat pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aruncați cartofii în jur, astfel încât să fie acoperiți uniform și introduceți în cuptor pentru a se prăji timp de 35 până la 40 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați un cap de usturoi prin mijloc, orizontal și puneți într-o pungă de folie cu ulei de măsline, cimbru, apă și sare și piper. Sigilați punga în jurul marginilor și prăjiți - o la cuptor cu cartofii-aceasta va fi folosită pentru aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
AioliAioli
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Când cartofii sunt gata și suficient de calzi pentru a se descurca, faceți o tăietură X pe 1 parte a cartofului și apoi strângeți ușor de jos pentru a forma o formă asemănătoare unei flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Încălziți o oală cu ulei pentru prăjit adânc la 350 de grade F și prăjiți cartofii până când sunt crocanți și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Scoateți usturoiul din pungă și stoarceți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Adăugați usturoiul prăjit, oul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un blender și procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă uleiul de măsline într-un flux lent și constant până când aioli se emulsionează. Îndoiți smântâna și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
AioliAioli
11
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista