Cartofi noi crocanți de două ori fierți cu usturoi Aioli
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofi noi crocanți de două ori fierți cu usturoi Aioli ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 961 calorii, 10g de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Încercați Cartofi noi crocanți de două ori fierți cu usturoi Aioli, Cartofi zdrobiți crocanți cu usturoi de Avocado Aioli, și Cartofi crocanți cu Aioli picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați cartofii într-un singur strat pe o tigaie.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aruncați cartofii în jur, astfel încât să fie acoperiți uniform și introduceți în cuptor pentru a se prăji timp de 35 până la 40 de minute până se înmoaie.
Tăiați un cap de usturoi prin mijloc, orizontal și puneți într-o pungă de folie cu ulei de măsline, cimbru, apă și sare și piper. Sigilați punga în jurul marginilor și prăjiți - o la cuptor cu cartofii-aceasta va fi folosită pentru aioli.
Când cartofii sunt gata și suficient de calzi pentru a se descurca, faceți o tăietură X pe 1 parte a cartofului și apoi strângeți ușor de jos pentru a forma o formă asemănătoare unei flori.
Încălziți o oală cu ulei pentru prăjit adânc la 350 de grade F și prăjiți cartofii până când sunt crocanți și aurii.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare kosher.
Scoateți usturoiul din pungă și stoarceți carnea.
Adăugați usturoiul prăjit, oul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un blender și procesați.
Se toarnă uleiul de măsline într-un flux lent și constant până când aioli se emulsionează. Îndoiți smântâna și reglați condimentele cu sare și piper.