Cartofi Napolitani
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, cartofi napolitane ar putea fi un mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oregano, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 71%. Cartofi Napolitani, Tort Napolitan, și Prăjitură Cu Brânză Napolitană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente; pus deoparte. Ungeți o mică adâncime 2-1 / 2-qt. vas de copt cu 1 lingura de ulei.
Așezați un al treilea rând de cartofi și roșii în vas.
Stropiți cu 2 linguri de ulei; se presară cu o treime din amestecul de brânză. Repetați straturile de două ori. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 55-65 de minute sau până când cartofii sunt fragede.