Cartofi mov cu ceapă caramelizată și ciuperci Shiitake

Cartofi mov cu ceapă caramelizată și ciuperci Shiitake
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, cartofii mov cu ceapă caramelizată și ciuperci Shiitake ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 3 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 231 calorii. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de fulgi de piper, capere, piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Sebastă prăjită la tigaie cu ciuperci Shiitake saut și salată de cartofi mov, Cartofi mov gratinați cu ciuperci, și Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți să caramelizați ceapa: într-o tigaie mică de saut, încălziți o lingură de ulei de măsline la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa feliată într-un singur strat uniform, după cinci minute adăugați 1/2 lingură de unt, amestecați și adăugați un vârf de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
În timp ce vă redați slănina și gătiți ciupercile în pașii următori, asigurați-vă că amestecați ceapa la fiecare câteva minute și îndepărtați-o odată ce sunt rumenite uniform. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute, să se ia de pe foc când este terminat și să se rezerve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Gatiti slanina: in timp ce ceapa se gateste incet feliati slanina in batonete mici (benzi transversale de 1/8 inch) pe taietura ta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Încălziți o tigaie saut mai mare pe mediu și când tigaia este fierbinte adăugați slănina feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se fierbe încet slănina până când este ușor crocantă și se scoate din tigaie pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, se rezervă pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Gatiti ciupercile in grasime de slanina topita: Julienne ciupercile shiitake si apoi adaugati-le in tigaia care are acum grasimea de slanina topita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați un vârf de sare și piper proaspăt crăpat în ciupercile Shiitake, nu agitați tigaia, ci lăsați ciupercile să se rumenească uniform pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ardei CrăpatArdei Crăpat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Odată rumenite, răsturnați ciupercile delicat și scoateți-le din tigaie pe o farfurie mai mică, rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Rumeniti cartofii mov: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi MovCartofi Mov
11
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și adăugați cartofii tăiați uniform în tigaia fierbinte într-un singur strat; asigurați-vă că nu aglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați un vârf de fulgi de ardei roșu și un vârf bun de sare în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Nu mișcați tigaia, acest lucru este foarte important, astfel încât cartofii să se rumenească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
După 3-5 minute, când sunt rumenite flip cartofi și rumeniți cealaltă parte, reduceți focul la mediu mic pentru a găti uniform cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
15
Adăugați capere, ceapă, ciuperci, slănină: odată ce cartofii sunt bine fierți, adăugați caperele și lăsați să se crape un minut. Apoi combinați ceapa caramelizată, ciupercile și slănina în tigaia mare saut cu cartofii rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Reîncălziți la foc mic. Când este fierbinte, opriți focul și garnisiți cu un strop de tarhon proaspăt cules.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista