Cartofi mov cu ceapă caramelizată și ciuperci Shiitake
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, cartofii mov cu ceapă caramelizată și ciuperci Shiitake ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 3 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 231 calorii. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de fulgi de piper, capere, piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Sebastă prăjită la tigaie cu ciuperci Shiitake saut și salată de cartofi mov, Cartofi mov gratinați cu ciuperci, și Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți să caramelizați ceapa: într-o tigaie mică de saut, încălziți o lingură de ulei de măsline la foc mic.
Adăugați ceapa feliată într-un singur strat uniform, după cinci minute adăugați 1/2 lingură de unt, amestecați și adăugați un vârf de sare kosher.
În timp ce vă redați slănina și gătiți ciupercile în pașii următori, asigurați-vă că amestecați ceapa la fiecare câteva minute și îndepărtați-o odată ce sunt rumenite uniform. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute, să se ia de pe foc când este terminat și să se rezerve.
Gatiti slanina: in timp ce ceapa se gateste incet feliati slanina in batonete mici (benzi transversale de 1/8 inch) pe taietura ta.
Încălziți o tigaie saut mai mare pe mediu și când tigaia este fierbinte adăugați slănina feliată.
Se fierbe încet slănina până când este ușor crocantă și se scoate din tigaie pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, se rezervă pentru mai târziu.
Gatiti ciupercile in grasime de slanina topita: Julienne ciupercile shiitake si apoi adaugati-le in tigaia care are acum grasimea de slanina topita.
Adăugați un vârf de sare și piper proaspăt crăpat în ciupercile Shiitake, nu agitați tigaia, ci lăsați ciupercile să se rumenească uniform pe o parte.
Odată rumenite, răsturnați ciupercile delicat și scoateți-le din tigaie pe o farfurie mai mică, rezervați.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și adăugați cartofii tăiați uniform în tigaia fierbinte într-un singur strat; asigurați-vă că nu aglomerați tigaia.
Adăugați un vârf de fulgi de ardei roșu și un vârf bun de sare în cartofi.
Nu mișcați tigaia, acest lucru este foarte important, astfel încât cartofii să se rumenească uniform.
După 3-5 minute, când sunt rumenite flip cartofi și rumeniți cealaltă parte, reduceți focul la mediu mic pentru a găti uniform cartofii.
Adăugați capere, ceapă, ciuperci, slănină: odată ce cartofii sunt bine fierți, adăugați caperele și lăsați să se crape un minut. Apoi combinați ceapa caramelizată, ciupercile și slănina în tigaia mare saut cu cartofii rumeniți.
Reîncălziți la foc mic. Când este fierbinte, opriți focul și garnisiți cu un strop de tarhon proaspăt cules.