Cartofi Lyonnaise ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul farfurie. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Cartofi noi ' Lyonnaise, Cartofi Lyonnaise, și Cartofi Lyonnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa; se sotează 5 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Puneți ceapa într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cartofi; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional. Reduceți căldura la minim. Se amestecă ceapa, bulionul și ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până când cartofii sunt foarte fragede, amestecând ocazional.