Cartofi la grătar cu carne de crab-pansament cu ceapă verde

Cartofi la gratar cu carne de crab-ceapa verde Dressing ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 530 calorii. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă verde, pudră de cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi La Grătar Cu Pansament Verde Al Zeiței, Pansament Cu Ceapă Verde, și Salată De Paste Cu Pansament De Ceapă Verde.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece cu 2 inci și adăugați 2 linguri de sare. Aduceți la fierbere și gătiți până când un cuțit introdus în centrul cartofului nu întâmpină rezistență, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
Bateți împreună oțetul, maioneza și muștarul într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează. Îndoiți crabul, jumătate din ceapa verde și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți un grătar la mediu-înalt.
Feliați cartofii pe jumătate pe lungime, periați carnea cu ulei de canola și condimentați cu sare, piper și puțină cayenne.
Puneți cartofii pe grătar, cu carnea în jos și grătați până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scoateți cartofii pe un platou. Rupeți puțin carnea cu o furculiță. Lingurați imediat pansamentul peste cartofi și garnisiți cu ceapa verde rămasă.