Cartofi Italieni

Cartofi Italieni
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Cartofii italieni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oțet de tarhon, ceapă verde, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Italieni, Cartofi Condimentați Italieni, și Cartofi Italieni Picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, sareți Generos apa și fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Curățați cartofii, dacă doriți, și tăiați în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Așezați cartofii tăiați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați pătrunjel și ceapă verde peste cartofi. Faceți sosul amestecând restul ingredientelor împreună într-un alt bol; apoi turnați sosul peste cartofi. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea toată ziua sau cel puțin 4 ore, amestecând la fiecare oră. A nu se păstra la frigider.
6
Serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Revista