Cartofi Italieni
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Cartofii italieni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oțet de tarhon, ceapă verde, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Italieni, Cartofi Condimentați Italieni, și Cartofi Italieni Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, sareți Generos apa și fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Se scurge și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Curățați cartofii, dacă doriți, și tăiați în bucăți de 1 inch.
Așezați cartofii tăiați într-un castron mare.
Presărați pătrunjel și ceapă verde peste cartofi. Faceți sosul amestecând restul ingredientelor împreună într-un alt bol; apoi turnați sosul peste cartofi. Se amestecă bine.
Lăsați să stea toată ziua sau cel puțin 4 ore, amestecând la fiecare oră. A nu se păstra la frigider.
Serviți la temperatura camerei.