Cartofi Hasselback de usturoi cu smântână cu ierburi

Usturoi Hasselback cartofi cu smantana Herbed ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 310 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunzele de pătrunjel, până la 5 căței de usturoi, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi zdrobiți crocanți cu smântână cu ierburi, Camping cartofi copți cu smântână cu ierburi, și Cartofi Hasselback cu usturoi și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Folosind o lingură de lemn ca leagăn, așezați fiecare cartof în lingură și faceți mai multe fante paralele în fiecare blat de cartof, asigurându-vă că nu tăiați complet.
Așezați 3 felii de usturoi între fante la coroana fiecărui cartof. Aruncați într-un bol mediu cu unt și ulei de măsline.
Așezați pe o foaie de copt și presărați generos cu sare și piper.
Coaceți până când blaturile sunt crocante și cartofii sunt fierți, aproximativ 1 oră.
Se transferă într-un platou și se acoperă cu smântână cu ierburi.
Combinați ingredientele într-un castron mic. Condimentați, după gust și refrigerați până la utilizare.