Cartofi Hasselback Complet Încărcați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii Hasselback complet încărcați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 505 calorii, 15g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 7866 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, cartofi de copt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Hasselback Complet Încărcați, Cartofi Festonați Complet Încărcați, și Cartofi Copți De Două Ori Încărcați Complet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați cartofii subțire (~1/8 inch) fără a tăia până la capăt.
Așezați cartofii pe o foaie de copt, umpleți untul feliat și usturoiul între câteva dintre tăieturile din cartofi și condimentați cu sare și piper.Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când este crocant deasupra și fraged la mijloc, aproximativ 1 oră.Între timp gătiți slănina până când este crocantă și sfărâmați-o.
Presărați cartofii cu brânza și slănina și reveniți la cuptor până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute.
Se servește acoperit cu smântână și ceapă verde.