Cartofi Hasselback

Cartofi Hasselback

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii, transferându-i într-un castron mare cu apă rece ca curățați (pentru a preveni rumenirea). Lucrând cu 1 cartof la un moment dat, tăiați o așchie subțire pe lungime din 1 parte a cartofului cu un cuțit ascuțit pentru a-l face să stea plat pe o tăietură, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați bețișoare sau linguri paralele între ele pe tăietură și aranjați cartoful pe lungime între ele. Ținând bețișoarele împotriva cartofului, faceți tăieturi transversale, la distanță de 1/8 inch, până la bețișoare (nu tăiați până la bețișoare pe capetele înguste ale cartofului sau feliile vor cădea). Aruncați cartoful înapoi în apă după tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Căptușiți fundul unei tigaie de copt superficială (adâncime de 1 inch) cu pergament, apoi pergament cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4
Scurgeți cartofii și uscați-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Periați cartofii peste tot cu 2 linguri de unt (total), apoi aranjați în tava de copt și presărați sare. Acoperiți bine tigaia cu folie și coaceți cartofii până se înmoaie, 40 până la 45 de minute, apoi îndepărtați folia și coaceți până se înmoaie, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Periați cartofii cu 2 linguri de unt, apoi presărați cu pesmet și fierbeți aproximativ 5 centimetri de la foc până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Stropiți cu restul de 2 linguri de unt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1
Potatoes can be peeled and cut 1 hour before baking and kept in cold water.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista