Cartofi gratinați pe grătar
Au cartofi Gratin pe gratar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi, piper măcinat, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Rețete similare includ Cartofi prăjiți pe grătar, Cartofi dulci pentru grătar, și Cartofi brânză și ceapă pentru grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie. Pulverizați o bucată de folie de aluminiu de 24 inci cu spray de gătit.
Așezați cartofii pe bucata pregătită de folie de aluminiu; pulverizați cu spray de gătit.
Amestecați firimiturile de pâine, parmezanul, sarea condimentată și piperul împreună într-un bol; presărați peste cartofi. Îndoiți folia de aluminiu peste amestecul de cartofi și sigilați marginile împreună.
Gatiti pe gratar pana cand cartofii sunt fragede, 20-30 de minute.