Cartofi gratinați dublu cu brânză
Cartofi gratinați cu brânză dublă este o garnitură fără gluten . Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 632 de calorii , 12 g de proteine și 49 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 44 de fani. Un amestec de cartofi de copt, sare și piper, brânză parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Double Ka Meetha - How to make Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , Cheesy Ham and Shrimp Macaroni Gratin , and Havarti Dill Potatoes Au Gratin .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 2 litri.
Așezați felii de cartofi în vasul de copt pregătit.
Se toarnă smântână peste cartofi; se presara cu parmezan. Asezonați cartofii cu sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt moi, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor; se amestecă ușor cartofii.
Se presara cu branza Cheddar; se acopera si se lasa sa se odihneasca pana se topeste branza, aproximativ 5 minute.