Cartofi gratinați cu brânză

Cartofi gratinați cu brânză
Cartofii gratinați cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 423 calorii. 331 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Gratinați Cu Brânză, Cartofi Gratinați Cu Brânză, și Cartofi Roșii Cu Brânză Gratinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați cartofii, dar nu coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Tăiați în felii de 1/8 inch pentru a măsura aproximativ 4 căni.
4
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Gatiti ceapa in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand continuu, pana la bule; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se amestecă laptele și 1 1/2 căni de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
LapteLapte
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
7
Întindeți cartofii în caserola unsă de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Se toarnă sosul de brânză peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
CartofiCartofi
9
Coaceți descoperit 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se amestecă brânza rămasă și pesmetul; se presară peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
11
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
12
Coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când blatul este maro și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista