Cartofi gratinați cu brânză
Cartofii gratinați cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 423 calorii. 331 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Gratinați Cu Brânză, Cartofi Gratinați Cu Brânză, și Cartofi Roșii Cu Brânză Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375.
Frecați cartofii, dar nu coajați.
Tăiați în felii de 1/8 inch pentru a măsura aproximativ 4 căni.
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Gatiti ceapa in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand continuu, pana la bule; se ia de pe foc.
Se amestecă laptele și 1 1/2 căni de brânză.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Întindeți cartofii în caserola unsă de 1 1/2 litru.
Se toarnă sosul de brânză peste cartofi.
Coaceți descoperit 1 oră.
Se amestecă brânza rămasă și pesmetul; se presară peste cartofi.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când blatul este maro și Bulbuc.