Cartofi gratinați
Cartofi gratinați ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 1,95 USD per porție, primești o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 483 de calorii. Mergeți la magazin și luați unt, usturoi, cartofi Yukon Gold și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 50%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi gratinați, Cartofi gratinați și The Very Best Potatoes Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas gratinat oval de 8 uncii.
Adaugati jumatatea si jumatate, salota, usturoiul, rozmarinul si nucsoara intr-o cratita medie. Se aduce la foc mic.
Adăugați cartofii în cratiță și fierbeți timp de 3 minute; cartofii trebuie doar acoperiți cu lichidul. După ce vedeți că lichidul se îngroașă puțin, scoateți și aruncați crenguța de cimbru.
Turnați jumătate din cartofi în vasul de copt pregătit. Se unge cu 1 lingură de unt și jumătate de gruyere.
Turnați restul de cartofi și terminați de acoperit cu gruyere și parmezan. Ungeți cartofii cu ultima lingură de unt.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 40 de minute.
Scoateți folia și coaceți până devin aurii și clocotiți, încă 10 minute.