Cartofi Gratinați
Cartofii gratinați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 2 porții cu 586 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, smântână grea, câteva grătare nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Cartofi Gratinați, Cartofi gratinați, și Cartofi Și Șuncă Gratinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Frecați fundul unei tigaie antiaderentă de 8 inci cu cățelul de usturoi.
Se toarnă 1/2 cană de smântână grea în tigaia sote și se pune la foc mare. Condimentează crema cu puțină nucșoară, sare și piper. Feliați cartoful în cercuri groase de 1/4 inch. Pe măsură ce feliați, adăugați-le în crema de încălzire în straturi uniforme. Odată ce toți cartofii au fost adăugați în crema care clocotește, presărați parmezanul ras peste cartofi, apoi turnați deasupra smântâna grea rămasă.
Se introduce la cuptor și se coace 20 de minute. Odată coapte și rumenite deasupra, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 2 până la 3 minute.
Tăiați în 4 bucăți în formă de plăcintă și serviți 2 pene de persoană.