Cartofi Gratinati
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartoful gratinat. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 235 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sare de usturoi, frișcă grea, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Gratin Cu Două Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 30-40 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Coaceți cartofii și tăiați grosolan.
Combinați sarea, piperul și sarea de usturoi. Într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt, cartofi strat și amestec de sare.
Se presară cu brânză; se toarnă smântână peste tot.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore timp de 1 oră sau până la auriu.