Cartofi Gratinati
Cartofii gratinați sunt a fără gluten farfurie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 194 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de țelină, cremă condensată de supă de cartofi, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 39 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Cartofi gratinati, Cartofi gratinati, și Cartofi Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Întindeți maronii de hash congelați în fundul tigaiei pregătite.
Se amestecă împreună supa de cartofi, supa de telina, ceapa, ardei gras verde și smântână; se toarnă amestecul peste cartofi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 300 grade F (150 grade C) timp de 60 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor, presărați brânză și coaceți încă 30 de minute sau până când brânza se topește.