Cartofi Golden crunch

Cartofi Golden crunch
Nevoie de o garnitură fără lactate? Cartofii Golden crunch ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 433 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită grăsime de gâscă, turmeric, ulei de floarea soarelui și mămăligă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Golden Glazurate Snack Crunch, Cartofi Aurii, și Cartofi Aurii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți mari sau, dacă sunt suficient de mici, păstrați-i întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
3
Se pune într-o tigaie cu apă sărată, se adaugă cea mai mare parte a turmericului, se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți cartofii timp de 6 minute până când părțile laterale sunt pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
TurmericTurmeric
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Se scurge bine și se lasă să se răcească ușor.
5
Se amestecă făina, mămăliga, boiaua și turmericul rămas împreună într-un castron mare, apoi se aruncă prin cartofi până se acoperă uniform în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
TurmericTurmeric
16 Frigarui16 Frigarui
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Puneți uleiul și grăsimea într-o formă mare de prăjire pe care doriți un strat de grăsime de aproximativ 5 mm adâncime și dați-l la cuptor timp de 10 minute până când strălucește fierbinte. Răsturnați cu grijă cartofii în grăsimea fierbinte și folosiți o felie de pește pentru a le întoarce până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
7
Se introduce la cuptor și se lasă 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
8
Scoateți, întoarceți cartofii și reveniți la cuptor pentru încă 20 de minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
9
Se servește presărat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista