Cartofi Franțuzești Și Șuncă

Cartofi Franțuzești Și Șuncă
Cartofi franțuzești și șuncă este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Dacă aveți la îndemână lapte, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi franțuzești pentru doi, Cartofi Franțuzești Și Șuncă, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați supele și laptele. Într-un 5-qt uns. aragaz lent, strat jumătate din cartofi, șuncă, ceapă și amestec de supă. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presară cu boia de ardei și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista