Cartofi fondanți
Cartofii fondanți necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, lacto ovo vegetarian și FODMAP servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 127 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi noi de dimensiuni uniforme, unt, stoc de legume și ulei de măsline. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Fondanți, Cartofi fondant de cidru, și Cartofi fondant Herby.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Curățați cartofii și uscați-i cu hârtie de bucătărie.
Încălziți uleiul și untul într-un vas ignifug, adăugați cartofii și rumeniți peste tot. Acest lucru va dura aproximativ 5 minute.
Condimentați bine, adăugați crenguțele de cimbru și bulionul și aduceți la fierbere.
Transferați vasul în cuptor, neacoperit.
Gatiti 25-30 de minute pana cand cartofii sunt fragede.