Cartofi fondant de cidru
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, cartofi fondant cidru ar putea fi o mare fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această băutură are 235 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți câteva crenguțe cimbru, căței de usturoi, cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi fondanți, Cartofi Fondanți, și Cartofi fondant Herby.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați cele două părți mai lungi, astfel încât cartofii să stea plat pe ambele părți.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie suficient de mare pentru a ține toți cartofii. Când grăsimea este fierbinte, prăjiți pe ambele părți până la auriu închis, în jur de 10-15 minute, apoi adăugați usturoi.
Se toarnă suficient cidru și stoc pentru a merge la jumătatea părții cartofilor. Fierbeți timp de 20 de minute, apoi întoarceți și gătiți cealaltă parte timp de 20 de minute. Completați cu cidru și stoc dacă lichidul se evaporă.
Se transferă la cuptor timp de 10 minute la 180C/160C/ gaz 4 Odată ce carnea de porc se odihnește, până când este gătită și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.