Cartofi feroce (Patatas Bravas) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piure de roșii, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 29 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Patatas Bravas-cartofi pentru stilul curajos, spaniol!, Cartofi la grătar cu roșii picante Aioli (Patatas bravas), și Patatas Bravas.
Instrucțiuni
1
Înmuiați cartofii întregi în apă cu gheață la frigider 2 ore; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Cartofi
2
Tăiați cartofii în cuburi de 1 inch. Cartofi la abur, acoperiți, 9 minute sau până când sunt fragede. Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați 1 1/2 linguri de ulei de măsline și șofran în centrul unei tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
șofran
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 450 timp de 3 până la 4 minute pentru a înflori șofranul. Răsturnați uleiul și șofranul într-un castron mediu folosind o spatulă de cauciuc. Puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Tigaie
6
Adăugați cartofi și 1/2 linguriță de sare în uleiul de șofran, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
șofran
Sare
Ulei De Gătit
7
Întindeți cartofii pe tigaia preîncălzită; coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până se rumenesc și crocant, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
În timp ce cartofii gătesc, încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
11
Adăugați usturoi și frunze de dafin; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
12
Adăugați piper prăjit, piure de roșii, boia de ardei și ardei roșu măcinat; aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Piure De Roșii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
13
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
14
Puneți amestecul de piper, rămânând 1/4 linguriță de sare și oțet într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Puneți sosul pe farfurii sau pe un platou. Se acoperă cu cartofi și se presară cu arpagic.