Cartofi Fioroși (Patatas Bravas)
Cartofi feroce (Patatas Bravas) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piure de roșii, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 29 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Patatas Bravas-cartofi pentru stilul curajos, spaniol!, Cartofi la grătar cu roșii picante Aioli (Patatas bravas), și Patatas Bravas.
Instrucțiuni
Înmuiați cartofii întregi în apă cu gheață la frigider 2 ore; scurgere.
Tăiați cartofii în cuburi de 1 inch. Cartofi la abur, acoperiți, 9 minute sau până când sunt fragede. Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați.
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați 1 1/2 linguri de ulei de măsline și șofran în centrul unei tigaie cu jeleu.
Coaceți la 450 timp de 3 până la 4 minute pentru a înflori șofranul. Răsturnați uleiul și șofranul într-un castron mediu folosind o spatulă de cauciuc. Puneți tigaia în cuptor.
Adăugați cartofi și 1/2 linguriță de sare în uleiul de șofran, aruncând pentru a acoperi.
Întindeți cartofii pe tigaia preîncălzită; coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până se rumenesc și crocant, amestecând de două ori.
În timp ce cartofii gătesc, încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi și frunze de dafin; saut 1 minut.
Adăugați piper prăjit, piure de roșii, boia de ardei și ardei roșu măcinat; aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin.
Puneți amestecul de piper, rămânând 1/4 linguriță de sare și oțet într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Puneți sosul pe farfurii sau pe un platou. Se acoperă cu cartofi și se presară cu arpagic.