Cartofi fierți lent cu unt și cimbru

Cartofi fierți lent cu unt și cimbru
Cartofii fierți lent cu unt și cimbru este un fără gluten și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 289 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boabe de piper, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miel gătit lent cu ceapă și cimbru, Pui De Caise-Cimbru Gătit Lent (Redux), și Cartofi De Fermă Gătite Lent.

Instrucțiuni

1
Tapetați fundul aragazului lent cu slănină și aruncați jumătate de cimbru deasupra. Se acoperă cu cartofii, sarea, frunzele de dafin și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se toarnă bulionul de pui peste cartofi și se adaugă apă pentru a acoperi cartofii. Împrăștiați cimbrul rămas și untul deasupra. Acoperiți și gătiți la mare timp de 5 până la 6 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Aruncați frunzele de dafin și boabele de piper. Se toarnă în boluri mari de mică adâncime și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista