Cartofi fierți lent cu unt și cimbru
Cartofii fierți lent cu unt și cimbru este un fără gluten și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 289 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boabe de piper, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miel gătit lent cu ceapă și cimbru, Pui De Caise-Cimbru Gătit Lent (Redux), și Cartofi De Fermă Gătite Lent.
Instrucțiuni
Tapetați fundul aragazului lent cu slănină și aruncați jumătate de cimbru deasupra. Se acoperă cu cartofii, sarea, frunzele de dafin și boabele de piper.
Se toarnă bulionul de pui peste cartofi și se adaugă apă pentru a acoperi cartofii. Împrăștiați cimbrul rămas și untul deasupra. Acoperiți și gătiți la mare timp de 5 până la 6 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Aruncați frunzele de dafin și boabele de piper. Se toarnă în boluri mari de mică adâncime și se condimentează cu sare și piper, după gust.