Cartofi fierbinți
Hot Potato Dippers este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 450 de calorii . Pentru 1 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, pudră de chili, fulgi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , ceea ce este destul de bun. Încercați Dip de anghinare cu spanac fierbinte și cu brânză, cu bucăți de pizza , cartofi dulci și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, bate ouăle. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați fulgii de porumb, pudra de chili și sarea de usturoi. Înmuiați felii de cartofi în ouă, apoi puneți-le în pungă, câte puține, și agitați pentru a se acoperi.
Puneți cartofii într-un singur strat în două unse de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20 de minute. întoarce; Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când devine crocantă în exterior și frageda în interior.
Într-un castron mic, combinați smântâna și salsa.
Serviți cu cartofi pentru înmuiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este La Marca. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.