Cartofi fierbinți

Cartofi fierbinți
Hot Potato Dippers este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 450 de calorii . Pentru 1 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, pudră de chili, fulgi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , ceea ce este destul de bun. Încercați Dip de anghinare cu spanac fierbinte și cu brânză, cu bucăți de pizza , cartofi dulci și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, bate ouăle. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați fulgii de porumb, pudra de chili și sarea de usturoi. Înmuiați felii de cartofi în ouă, apoi puneți-le în pungă, câte puține, și agitați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți cartofii într-un singur strat în două unse de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20 de minute. întoarce; Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când devine crocantă în exterior și frageda în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-un castron mic, combinați smântâna și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Serviți cu cartofi pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este La Marca. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista