Cartofi Festonați În Stil Casnic

Cartofi Festonați În Stil Casnic
Cartofii Festonați în stil casnic sunt un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 267 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi În Stil Casnic, Piure De Cartofi În Stil Casnic, și Piure de cartofi la cuptor în stil casnic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Așezați jumătate din cartofi într-un 3-qt uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă jumătate de sos peste cartofi. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SosSos
4
Coaceți, neacoperit, 60-70 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și blatul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista