Cartofi Festonați În Stil Casnic
Cartofii Festonați în stil casnic sunt un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 267 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi În Stil Casnic, Piure De Cartofi În Stil Casnic, și Piure de cartofi la cuptor în stil casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Așezați jumătate din cartofi într-un 3-qt uns. vas de copt.
Se toarnă jumătate de sos peste cartofi. Repetați straturile.
Coaceți, neacoperit, 60-70 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și blatul este ușor rumenit.