Cartofi Festonați Cu Trei Brânzeturi
Cartofii cu trei brânzeturi sunt un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână cheddar, parmezan, gruyulincrumre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 32%. Încercați Cartofi Cu Brânză Festonată, Cartofi festonați cu șuncă și brânză, și Cartofi festonați cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți, îndepărtându-l când nu este destul de fraged, 25 până la 30 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte până când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați.
Într-o tigaie mică, topiți 1 lingură. unt la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Se transferă într-un castron mediu și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie mare de copt cu folie. Ungeți cu generozitate un vas de copt de 9 pe 13 inci și așezați-l pe o foaie de copt căptușită.
Adăugați Gruyre, Cheddar, parmezan, cimbru, 2 lingurițe. sare și 1 linguriță. piper la amestecul de ceapă și se amestecă până se combină bine.
Curățați și feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch. Aranjați 1/3 din cartofi în vasul de copt, suprapunându-se acolo unde este necesar și presărați cu 1/3 din amestecul de brânză. Repetați stratificarea de două ori, terminând cu brânză.
Se toarnă smântână peste toți cartofii și se presează deasupra frunzele de dafin.
Coaceți până când crema este absorbită în cea mai mare parte și blatul este maro auriu și clocotește, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Îndepărtați frunzele de dafin.
Se lasă să se răcească 10 minute și se servește.