Cartofi Festonați Cu Trei Brânzeturi

Cartofi Festonați Cu Trei Brânzeturi
Cartofii cu trei brânzeturi sunt un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână cheddar, parmezan, gruyulincrumre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 32%. Încercați Cartofi Cu Brânză Festonată, Cartofi festonați cu șuncă și brânză, și Cartofi festonați cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cartofii și gătiți, îndepărtându-l când nu este destul de fraged, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Se scurge și se lasă deoparte până când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Într-o tigaie mică, topiți 1 lingură. unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Se transferă într-un castron mediu și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie mare de copt cu folie. Ungeți cu generozitate un vas de copt de 9 pe 13 inci și așezați-l pe o foaie de copt căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați Gruyre, Cheddar, parmezan, cimbru, 2 lingurițe. sare și 1 linguriță. piper la amestecul de ceapă și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Curățați și feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch. Aranjați 1/3 din cartofi în vasul de copt, suprapunându-se acolo unde este necesar și presărați cu 1/3 din amestecul de brânză. Repetați stratificarea de două ori, terminând cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Se toarnă smântână peste toți cartofii și se presează deasupra frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12
Coaceți până când crema este absorbită în cea mai mare parte și blatul este maro auriu și clocotește, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Se lasă să se răcească 10 minute și se servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista