Cartofi Festonați Cu Cidru
Cartofii Festonați cu cidru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 152 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nucșoară măcinată, cartofi finlandezi, brânză jarlsberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Cartofi Festonați Cu Cidru, Cartofi Festonati, și Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați făina într-o cratiță medie. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă cidrul, bulionul, sarea, piperul și nucșoara; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Combinați brânzeturile într-un castron mic. Aranjați jumătate din feliile de cartofi într-o caserolă superficială de 3 litri și presărați cu 1/2 cană de amestec de brânză. Aranjați feliile de cartof rămase deasupra.
Se toarnă amestecul de cidru peste cartofi și se coace la 425 timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor; apăsați cartofii cu o spatulă.
Presărați cu 1/2 cană de amestec de brânză și coaceți încă 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Lăsați să stea 10 minute.