Cartofi festonati si fenicul
Cartofi festonate și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Festonati Si Fenicul, Cartofi Festonati, și Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziția rack în centrul cuptorului și preîncălzitto 350 F. Unt 13x9x2-inch bakingdish de sticlă.
Se pune catei de usturoi si rosemarysprigs în partea de jos a vasului de copt pregătit.
Combinați smântână, sare grosieră și albpiper într-un castron mare.
Tăiați orice tulpini și frunzebecuri de fenicul; aruncați tulpinile. Se toaca marifrunze de fenicul; se acoperă și se răcește. Folosind V-slicersau mandolină, tăiați subțire bulbii de fenicul.
Puneți jumătate din felii de fenicul uniform peusturoi și rozmarin în vasul de copt. Decojițicartofi și puneți imediat într-un vas mare de apă rece pentru a preveni decolorarea.Lucrând cu 1 cartof la un moment dat, utilizați av-slicer sau mandoline pentru a felia subțire intorounds. Adăugați imediat cartoficastron cu amestec de smântână, întorcându-se la stratcartofi. Aranjați jumătate din felii de cartofiunal peste felii de fenicul în vasul de copt,rezervând amestecul de cremă în castron. Repetăstrat cu feliile de fenicul rămase, apoi feliile de cartof rămase.
Se toarnă amestecul de cremă în castron peste amestecul de fenicul-cartofîn vasul de copt. Dot cu cuburi de unt. Acoperițivasul de coacere cu folie, folia de doming ușor(nu permiteți foliei să atingă cartofii).
Coaceți cartofii festonați până aproapedemplu când este străpuns cu cuțitul, aproximativ 1 oră15 minute. Creșteți temperatura cuptorului la425.
Îndepărtați folia și coaceți neacoperite până lacartofii sunt fragezi, iar partea superioară este aurie adâncă, cu aproximativ 20 de minute mai lungă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 15 minute.
Stropițicu frunze de fenicul rezervate și serviți.