Cartofi festonati II
Cartofi festonati II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, făină, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi Festonati, Cartofi Festonați Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Cartofi Festonati.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Aranjați un strat de cartofi în fundul vasului de copt pregătit.
Presărați cartofii cu sare și piper, 3 linguri de făină și 2 linguri de unt. Repetați stratificarea de încă 2 ori, până când au fost folosiți toți cartofii. Turnați încet lapte peste cartofi până când vasul este plin cu 3/4 lapte.
Coaceți până când laptele fierbe (verificați după 15 minute), apoi reduceți focul la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când cartofii sunt fragede, cu 45 până la 60 de minute mai mult.