Cartofi festonati II

Cartofi festonati II
Cartofi festonati II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, făină, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi Festonati, Cartofi Festonați Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Cartofi Festonati.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aranjați un strat de cartofi în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Presărați cartofii cu sare și piper, 3 linguri de făină și 2 linguri de unt. Repetați stratificarea de încă 2 ori, până când au fost folosiți toți cartofii. Turnați încet lapte peste cartofi până când vasul este plin cu 3/4 lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Coaceți până când laptele fierbe (verificați după 15 minute), apoi reduceți focul la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când cartofii sunt fragede, cu 45 până la 60 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista