Cartofi festonati cu branza
Cartofii festonați cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 7 și costă 71 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 203 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare, brânză gruyincrucrore, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Cartofi Cu Brânză Festonată, Cartofi festonați cu șuncă și brânză, și Cartofi festonați cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Frecați un vas de copt de 11 x 7 inci cu părțile tăiate ale jumătăților de usturoi; aruncați usturoiul. Acoperiți vasul cu spray de gătit.
Aranjați jumătate din feliile de cartofi în vas; stropiți cu 1 lingură de margarină.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare și jumătate de piper; se acoperă cu 1/4 cană de brânză. Repetați straturile cu ingredientele rămase.
Aduceți laptele la fiert la foc mic într-o cratiță mică; se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede.