Cartofi Festonati
Cartofii festonați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 433 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Festonati, Cartofi Festonati, și Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea superioară. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt; pus deoparte.
Așezați jumătate și jumătate, usturoiul, sarea, piperul și cimbru într-o oală mare, largă sau cuptor olandez. Curățați și tăiați cartofii în felii groase de 1/8 inch și adăugați-i în oală. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, împăturind ușor cartofii în sos ocazional (acest lucru ajută cartofii să se încălzească uniform), aproximativ 20 de minute în total.Folosind o lingură cu fante, transferați jumătate din cartofi în vasul de copt pregătit și aranjați-i într-un strat uniform. Se presară uniform cu jumătate din brânză.
Transferați cartofii rămași în vas, aranjându-i într-un strat uniform.
Se toarnă amestecul jumătate și jumătate din oală peste cartofi.
Se presară cu jumătatea rămasă de brânză și se împrăștie bucățile de unt deasupra.
Coaceți descoperit până când cartofii sunt foarte fragezi și partea superioară a caserolei este maro auriu închis și clocotește, aproximativ 1 oră (acoperiți vasul cu folie dacă blatul începe să se rumenească prea mult).
Scoateți pe o grătar și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.