Cartofi dulci și Tacos Chorizo

Reteta de cartofi dulci și Chorizo Tacos ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 966 calorii, 37g de proteine, și 67g de grăsime per portie. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți avocado coapte ferm, frunze de salată romaine, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Desert Pătrate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Chorizo, Cartofi Dulci + Tacos De Fasole Neagră, Chorizo și Tacos de cartofi dulci cu Salsa de mere și rodie, și Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de Avocado Poblano prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți ceapa și cartoful dulce și tăiați-l în 1/2-in. cuburi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, cartoful și sarea și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când cartoful este doar fraged, 8 până la 9 minute.
Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați chorizo. Gatiti, spargand mezelurile cu spatele unei linguri, pana cand sunt fierte, 7-8 minute.
Între timp, încălziți tortilele într-un cuptor sau într-un cuptor cu microunde sau char peste o flacără deschisă până când se încălzește și se înmoaie. Înfășurați în folie sau un prosop de bucătărie curat pentru a vă încălzi.
Stivă și felie subțire salata verde; se combină într-un castron cu suc de o jumătate de var și cotija. Înjumătățiți, coajați, groapă și feliați subțire avocado; puneți într-un alt bol și aruncați cu suc din jumătatea de var rămasă.
Spoon aproximativ 3 linguri. chorizo - amestec de cartofi dulci în fiecare tortilla caldă. Împărțiți salata verde și avocado printre tacos.
* Găsiți Chorizo Mexican și cotija la magazine alimentare bine aprovizionat și piețele Latino. Evitați chorizo-ul portocaliu foarte moale, strălucitor-este prea gras.