Cartofi dulci și supă de pătlagină prăjită cu pătlagină prăjită și cremă de Chile afumată
Cartofi dulci și supa de pătlagină prăjită cu pătlagină prăjită și afumat Chile Creman este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca o supă la prețuri rezonabile. Mergeți la magazin și ridicați plantain, plantains, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crema de PL Aktano Verde (supă cremă de pătlagină), Pătlagină dulce și Hash de cartofi, și Sopa de Patac (supă de pătlagină verde prăjită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați planta pe o foaie de copt și prăjiți până când pielea este neagră și pătlagina este moale, îndepărtați și lăsați să se răcească. Cojiți și tăiați în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se încălzește siropul de arțar la foc mediu, se adaugă pătlagina prăjită și se sotează până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4
Scoateți cu lingura cu fante și așezați robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Așezați cartofii, plantanele și stocul de legume într-o cratiță medie și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați laptele de nucă de cocos și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
7
Se pune într-un robot de bucătărie și se prelucrează până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Afumat Chile Crema: 1 cana Creme fraiche 2 lingurite chipotle piper piure de sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Creme Fraiche
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Combinați creme fraiche și piureul de chipotle într-un bol mic și condimentați cu sare. Asamblați: Cilantro lasă supa de ladă în 8 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Piure De Chile Chipotle
Creme Fraiche
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
10
Stropiți cu crema de chile afumată și garnisiți cu plantane prăjite și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
11
Încălziți uleiul la 365 grade F. Într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați plantainele în loturi și gătiți până devin aurii .
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
13
maro.
14
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă