Cartofi dulci și supă de pătlagină prăjită cu pătlagină prăjită și cremă de Chile afumată

Cartofi dulci și supa de pătlagină prăjită cu pătlagină prăjită și afumat Chile Creman este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca o supă la prețuri rezonabile. Mergeți la magazin și ridicați plantain, plantains, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crema de PL Aktano Verde (supă cremă de pătlagină), Pătlagină dulce și Hash de cartofi, și Sopa de Patac (supă de pătlagină verde prăjită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați planta pe o foaie de copt și prăjiți până când pielea este neagră și pătlagina este moale, îndepărtați și lăsați să se răcească. Cojiți și tăiați în bucăți.
Se încălzește siropul de arțar la foc mediu, se adaugă pătlagina prăjită și se sotează până se caramelizează.
Scoateți cu lingura cu fante și așezați robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Așezați cartofii, plantanele și stocul de legume într-o cratiță medie și gătiți timp de 30 de minute.
Adăugați laptele de nucă de cocos și gătiți timp de 5 minute.
Se pune într-un robot de bucătărie și se prelucrează până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Afumat Chile Crema: 1 cana Creme fraiche 2 lingurite chipotle piper piure de sare
Combinați creme fraiche și piureul de chipotle într-un bol mic și condimentați cu sare. Asamblați: Cilantro lasă supa de ladă în 8 boluri.
Stropiți cu crema de chile afumată și garnisiți cu plantane prăjite și frunze de coriandru.
Încălziți uleiul la 365 grade F. Într-o tigaie medie.
Adăugați plantainele în loturi și gătiți până devin aurii .
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare.