Cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar

Cartofi dulci și Bacon prichindei cu sos de mustar cremos scufundare este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți cartofi dulci, muștar dijon, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Și Chipsuri De Yam Cu Sos Fierbinte De Muștar, Sassy zahăr scorțișoară cartofi dulci cartofi prajiti cu sos cremos de arțar de nucă de cocos scufundare, și Cajun cartofi dulci Tots cu cremă scorțișoară Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru cartofii dulci și bacon: fierbeți o oală cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți parțial, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și dați deoparte. Între timp, adăugați slănina într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Tăiați fin slănina când este răcită.
Încălziți uleiul la 300 de grade F într-o tigaie dreaptă. Când cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a fi manipulați, tăiați cartofii folosind fie o răzătoare de cutie, fie un atașament de mărunțire pe un robot de bucătărie.
Așezați 4 foi de prosoape de hârtie pe un blat. Aruncați cartofii deasupra prosoapelor de hârtie și pliați prosoapele peste cartofi. Strângeți cât mai multă umiditate din cartofi. (Acesta este trucul pentru a face prichindei tater perfecte; prea multă umiditate va duce la bucăți mici de cartofi în jurul tigaiei atunci când prăjiți.)
Combinați cartofii cu slănina, făina și 1/2 linguriță de sare.
Se amestecă bine pentru a combina. Formați amestecul de cartofi în bușteni mici folosind o lingură de măsurare de 1 lingură. Lucrând în loturi, prăjiți Prichindeii în tigaie până se rumenesc, 2 1/2 până la 3 minute. Reglați căldura, după cum este necesar, pentru a menține uleiul la 300 de grade F.
Transferați Prichindeii pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a strecura excesul de grăsime.
Presărați Prichindeii cu sare cât sunt încă calzi.
Combinați maioneza, mierea și muștarul într-un bol mic.
Presărați sosul cu sare și piper.
Serviți cartofii dulci și slănina fierbinte cu sosul cremos de muștar.