Cartofi dulci și picante dulci
Cartofii dulci și picante dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de usturoi, cartofi dulci, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor, Cartofi Dulci Prăjiți Dulci, și Cartofi Dulci Picante.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Așezați bucățile de cartof dulce într-un bol mare de amestecare.
Stropiți cu uleiul de măsline, apoi presărați zahărul brun, boia de ardei, piperul negru, pudra de ceapă, pudra de usturoi, condimentele de pasăre, pudra de chili și ardeiul cayenne deasupra. Aruncați până când cartofii sunt acoperiți uniform cu condimentul.
Se întinde pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi întoarceți cartofii cu o spatulă și continuați să coaceți până când cartofii dulci sunt aurii și fragezi, încă 10 până la 15 minute.