Cartofi dulci și mere festonate

Cartofi dulci și mere festonate
Cartofi dulci festonate și mere necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 159 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mere, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Dulci Festonati, Cartofi Dulci Festonati, și Cartofi Dulci Festonati.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii dulci într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Se fierbe până se înmoaie, apoi se răcește, se curăță și se taie în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Aranjați jumătate din cartofii dulci în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Puneți jumătate din mere peste cartofii dulci. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, sarea și buzduganul, apoi presărați jumătate din amestec peste stratul de mere. Punctați cu jumătate de unt. Repetați straturile de cartof dulce și măr și acoperiți cu amestecul de zahăr brun rămas și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
BuzduganBuzdugan
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute, până când merele sunt fragede și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista