Cartofi dulci și mere festonate
Cartofi dulci festonate și mere necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 159 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mere, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Dulci Festonati, Cartofi Dulci Festonati, și Cartofi Dulci Festonati.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Se fierbe până se înmoaie, apoi se răcește, se curăță și se taie în felii de 1/4 inch.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Aranjați jumătate din cartofii dulci în fundul vasului de copt pregătit.
Puneți jumătate din mere peste cartofii dulci. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, sarea și buzduganul, apoi presărați jumătate din amestec peste stratul de mere. Punctați cu jumătate de unt. Repetați straturile de cartof dulce și măr și acoperiți cu amestecul de zahăr brun rămas și untul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute, până când merele sunt fragede și blatul este maro auriu.