Cartofi dulci și mere
Cartofii dulci și merele ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 155 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cartofi Dulci Și Mere, Cartofi Dulci Cu Mere, și Cartofi Dulci Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii dulci într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 20 de minute sau doar până se înmoaie.
Scurgeți cartofii dulci și răciți ușor. Cojiți și tăiați în 1/4-in. felii. Într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt, strat jumătate din mere și cartofi dulci. Repetați straturile.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb, apa și sucul de lămâie până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; amestecați untul, scorțișoara și sarea.
Se toarnă peste cartofi dulci și mere.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperiți; coaceți 10 minute mai mult sau până când merele sunt fragede.