Cartofi dulci și curry de mazăre
Cartofi dulci și curry de mazăre este o rețetă indiană care servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 51 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână pastă de curry dintr-un borcan, cartofi dulci, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Pean Și Curry De Cartofi, Mazăre și curry de cartofi noi, și Curry de cartofi și mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți pasta de curry într-o tigaie mare și amestecați ceapa. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Adăugați cartofii, bulionul și laptele de cocos în tigaie și dați la fiert.
Reduceți focul și fierbeți curry-ul timp de 20 de minute până când cartoful s-a înmuiat.
Adăugați mazărea, readuceți la fierbere și fierbeți încă 2 minute. Condimentați după gust și lingurați curry-ul în boluri. Împrăștiați peste coriandru înainte de a vă băga.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.