Cartofi Dulci Umpluți Cu Parfum De Scorțișoară

Cartofii dulci umpluți cu parfum de scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 148 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Parfum De Portocale, Cupcakes de vanilie parfumate cu scorțișoară cu glazură de brânză cremă de scorțișoară și ghimbir confiat, și Cartofi Dulci Cu Nuci Pecan De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Frecați cartofii dulci și apoi prăjiți la cuptor, curățați-i timp de 40-45 de minute sau până se înmoaie la atingere. Se răcește ușor. Tăiați ușor treimea superioară de pe cartofii dulci și scoateți-o într-un castron. Rezervați piei dacă utilizați.
Puneți cartofii cu o furculiță.
Adăugați iaurtul și condimentele și amestecați bine. Lingura de umplere înapoi în piei sau în 6 ramekins ușor unted.
Presărați fiecare cu 1 linguriță. zahăr brun.
Setați să coaceți timp de 15-18 minute sau până când se încălzește.