Cartofi dulci umpluți
Cartofi dulci umpluți este o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 210 de calorii . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână marshmallows, nuci, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 50% . Încercați cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , cartofi dulci umpluți cu friptură de vită mărunțiți (30 întregi și PALEO) și cartofi umpluți cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii dulci la 350° timp de 65-75 de minute sau până când sunt fragezi. Când se răcește suficient pentru a fi manipulați, tăiați cartofii în jumătate pe lungime; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron.
Adăugați suc de portocale, 2 linguri de unt și sare; piure. Se amestecă ananasul și nucile. Se pune în coji de cartofi.
Puneți în două unse 11 inchi. x 7 inchi. vase de copt.
Se presară cu bezele și fulgi de porumb.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 15 minute sau până când se încălzește.