Cartofi dulci umpluți
Cartofi dulci umpluți este o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 373 de calorii . Pentru 1,52 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, șuncă, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , cartofi dulci umpluți cu friptură de vită mărunțiți (30 întregi și PALEO) și cartofi umpluți cu brânză albastră .
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii.
Coaceți la 350° timp de 65-75 de minute sau până când se înmoaie. Rece.
Tăiați o felie groasă de pe vârful fiecărui cartof. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4 inch. coajă.
Transferați pulpa într-un bol; adăugați unt și piure. Se amestecă șunca, ceapa și ardeiul. Se pune în coji de cartofi.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește.