Cartofi Dulci Tsimis
Cartoful dulce Tsimis este un fără gluten farfurie. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 320 calorii. Un amestec de gelatină, sirop de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tsimis, Mile End ' s Tsimis, și Mama lui Tzimmes (Tsimis) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Coaceți cartofii dulci timp de 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, cartofi de piele, și must împreună cu miere, unt, melasă, scorțișoară și piper.
Transferați amestecul într-o caserolă de 2 litri.
Se presară pe nuci pecan.
Faceți Marshmallows: într-un castron mic, înmuiați gelatina amestecând-o în 1/4 cană de apă. Pune deoparte. Într-o cratiță mică, prevăzută cu un termometru pentru bomboane, aduceți restul de 1/4 cană de apă, O 1/4 cană de sirop de porumb și zahărul la 240 de grade F (etapa cu bilă moale).
Între timp, puneți restul de 1/4 cană de sirop de porumb, vanilie și rom în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru tel.
Adăugați siropul fierbinte în castron și bateți la viteză mare timp de 3 până la 5 minute până se îngroașă. Setați gelatina peste apă fierbinte pentru a se topi.
Adăugați gelatina în sirop și continuați să bateți încă 6 minute până când sunt albe, pufoase și rigidizate.
Acoperiți caserola cu un strat de marshmallow și coaceți la 350 de grade timp de 20 de minute, până când se încălzește și se rumenesc deasupra.