Cartofi dulci-triunghiuri Cotija cu jeleu roșu de Chile

Cartofi dulci-triunghiuri Cotija cu jeleu roșu Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 24. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, cartofi dulci cu carne de portocale, ambalaje wonton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați cartofi dulci, quinoa și cotija, Cartofi Dulci, Ceapă Roșie Și Cotija Stive, și Piure de cartofi dulci, mere și Cotija Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați cartoful dulce și străpungeți cu un cuțit ascuțit în mai multe locuri.
Coaceți până la moale când este apăsat, 40 până la 60 de minute.
Tăiați cartoful dulce deschis și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute. Scoateți carnea, puneți-o într-un castron și amestecați. Se amestecă brânza, semințele de chimen, piperul și sarea după gust.
Movilă 1 lingură slabă umplutură de cartofi dulci în centrul 1 înveliș wonton (păstrați ambalajele rămase acoperite cu folie de plastic). Cu degetul, umeziți marginea învelișului cu apă. Îndoiți umplutura pentru a forma un triunghi și apăsați marginile pentru a sigila. Repetați pentru a umple ambalajele wonton rămase.
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt cu praf de făină. Acoperiți cu folie de plastic pentru a împiedica triunghiurile să se usuce.
Se toarnă aproximativ 1 1/2 inci ulei într - o tigaie de 3 până la 4 litri și se pune la foc mediu. Când uleiul ajunge la 375 pe un termometru, adăugați 3 sau 4 triunghiuri și prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute în total. Ridicați cu o lingură pliată și transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați cald într-un cuptor de 200. Repetați pentru a prăji triunghiurile rămase.
Se servește fierbinte cu jeleu roșu de chile sau gem sau chutney de afine pentru scufundare. (Dacă jeleul este foarte rigid, amestecați pentru a slăbi.)