Cartofi Dulci, Stil Ceapă Franceză
Cartofi dulci, stil ceapa franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. Această garnitură are 235 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Ceapă Franceză În Stil Restaurant, Supă De Ceapă Franceză În Stil Sudic, și Supă de ceapă franceză – cu ceva stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și puneți cartofii în cuptor pe o tavă căptușită cu folie. Pot fi dezordonate.Tăiați aproximativ ceapa. Topiți cele 3 linguri de unt într-o tigaie mare și adăugați ceapa în tigaie împreună cu 1 lingură de sare și puțin piper. Gatiti ceapa la foc mic. Acesta trebuie să fie un proces lung și lent. Două kilograme vor dura mai mult de o oră pentru a se carameliza corect, în funcție de ceapă. Umiditatea din ceapă poate varia foarte mult.Odată ce ceapa s-a caramelizat și a renunțat la cea mai mare parte a lichidului, vor începe să se descompună și să capete o textură puțin pastoasă. Acesta este momentul pentru a adăuga în tigaie aproximativ vin dulce Marsala de ceașcă de la calibru. Folosiți o lingură de lemn răzuiește fundul tigaiei și desface toate bucățile mici care ar putea fi lipite acolo. Continuați să amestecați până când tigaia este aproape uscată din nou și ceapa este destul de lipicioasă.
Adăugați o altă ceașcă de Marsala și repetați întregul proces. Eu numesc acest proces" ceapă franceză " și va produce o masă (aproximativ 2 căni) de ceapă strălucitoare.Când cartofii sunt destul de moi până la capăt, așezați-i pe un raft pentru a se răci.
Puneți raftul peste vasul de copt, deoarece cartofii tind să picure sirop dulce, lipicios, care este un urs pentru a curăța blaturile odată ce a dried.As de îndată ce cartofii sunt aproape suficient de reci pentru a se descurca, curățați pielea de pe ei. Dacă faceți acest lucru în timp ce sunt încă destul de fierbinți, este o treabă ușoară.
Puneți cartoful decojit într-un bol de amestecare împreună cu 1 cană de pui, 1 cană de parmezan ras, restul de 5 linguri de unt, aproximativ 3/4 din ceapa "ceapă franceză" și puțin piper negru.
Amestecați toate acestea foarte bine. Puteți folosi o lingură de lemn pentru a obține o textură rustică cu bucăți de ceapă amestecate în cartofi. Sau puteți folosi un robot de bucătărie pentru o textură mai bătută.Dacă ați lucrat rapid cartofii ar trebui să fie încă fierbinți și gata de servit. Dar, de asemenea, fac frumos și pot fi reîncălzite în cuptor. Oricum ar fi, reglați condimentul înainte de servire. Folosiți ultima ceapă ca garnitură și mai mult parmezan, dacă doriți.