Cartofi dulci prăjiți și legume cu cimbru și sirop de arțar
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Cartofii dulci prăjiți și legumele cu cimbru și sirop de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, cimbru, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pulpe de pui prăjite cu arțar și cimbru cu cartofi dulci, Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar, și Cartofi dulci glazurați cu sirop de arțar și Lime.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Împrăștiați bucăți de cartof dulce, morcov și păstârnac pe o tigaie cu jeleu; stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt parțial moi, aproximativ 30 de minute. Împrăștiați crenguțe de cimbru peste legume și stropiți cu sirop de arțar. Reveniți la cuptor și coaceți până când legumele sunt moi, încă aproximativ 15 minute.