Cartofi dulci prăjiți și legume cu cimbru și sirop de arțar

Cartofi dulci prăjiți și legume cu cimbru și sirop de arțar
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Cartofii dulci prăjiți și legumele cu cimbru și sirop de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, cimbru, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pulpe de pui prăjite cu arțar și cimbru cu cartofi dulci, Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar, și Cartofi dulci glazurați cu sirop de arțar și Lime.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împrăștiați bucăți de cartof dulce, morcov și păstârnac pe o tigaie cu jeleu; stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt parțial moi, aproximativ 30 de minute. Împrăștiați crenguțe de cimbru peste legume și stropiți cu sirop de arțar. Reveniți la cuptor și coaceți până când legumele sunt moi, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista