Cartofi dulci prăjiți și legume cu cimbru și sirop de arțar

Cartofi dulci prăjiți și legume cu cimbru și sirop de arțar
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Cartofii dulci prăjiți și legumele cu cimbru și sirop de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, cimbru, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pulpe de pui prăjite cu arțar și cimbru cu cartofi dulci, Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar, și Cartofi dulci glazurați cu sirop de arțar și Lime.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Împrăștiați bucăți de cartof dulce, morcov și păstârnac pe o tigaie cu jeleu; stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt parțial moi, aproximativ 30 de minute. Împrăștiați crenguțe de cimbru peste legume și stropiți cu sirop de arțar. Reveniți la cuptor și coaceți până când legumele sunt moi, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista