Cartofi dulci prăjiți și legume cu cimbru și sirop de arțar

Cartofi dulci prăjiți și legume cu cimbru și sirop de arțar
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Cartofii dulci prăjiți și legumele cu cimbru și sirop de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, cimbru, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pulpe de pui prăjite cu arțar și cimbru cu cartofi dulci, Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar, și Cartofi dulci glazurați cu sirop de arțar și Lime.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Împrăștiați bucăți de cartof dulce, morcov și păstârnac pe o tigaie cu jeleu; stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt parțial moi, aproximativ 30 de minute. Împrăștiați crenguțe de cimbru peste legume și stropiți cu sirop de arțar. Reveniți la cuptor și coaceți până când legumele sunt moi, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista