Cartofi dulci prăjiți cu Speck și Chimichurri

Cartofii dulci prăjiți cu Speck și Chimichurri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 249 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, frunze de coriandru, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci umpluți cu chimichurri de năsturel, Miel prăjit cu cartofi și Chimichurri de rozmarin, și Pui fript din mahon cu cartofi dulci de tei fumurii și Chimichurri de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. amestecati cartofi dulci si 2 linguri de ulei pe o foaie de copt cu margini mari; se condimentează cu sare și piper. Prăjiți, rotind o dată, până se înmoaie, 25-30 de minute.
Între timp, pulsați coriandru, pătrunjel, oregano, cimbru și usturoi într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt. Cu motorul pornit, adăugați încet oțet și restul de 1/4 cană de ulei și procesați până se combină; condimentează cu sare și piper.
Puneți chimichurri pe un platou de servire și acoperiți cu cartofi dulci și Speck.
Încă 3 Idei Pentru ... Pene De Cartofi Dulci
Crocante la exterior, catifelate în interior și cu un timp de pregătire de aproximativ, oh, trei minute, pene de cartofi dulci sunt perfecte pentru cina de familie. Utilizați metoda de prăjire de mai sus, apoi încercați aceste riff-uri de la Michael Sheerin. - J. K. iaurt cu ierburi amestecați iaurtul cu o mână de coriandru tocat, apoi lingurați pe o farfurie și acoperiți cu pene.Migdale + salvie chiar înainte ca cartofii să termine de gătit, adăugați frunze de salvie pe foaia de copt, astfel încât să se gătească în uleiul rămas. Înainte de servire, presărați cartofii cu migdale afumate tocate și salvie crocantă.Glazurate arunca pene fierte cu un amestec de sos de soia, oțet de orez, și zahăr.
Per porție: 420 calorii, 23 g grăsimi, 7 g fibre